Apparaten en accessoires
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1187.4 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
2221 kJ /
530.8 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
17.7 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
86.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Zoetzure tempé
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min